12 C
Vinkovci
Petak, 19. travnja 2024.

Novo izdanje zbirke pjesama i šansona ‘Brod u boci’ Arsena Dedića za nekoliko dana u prodaji

Više od autora

- vl promo-

m_rockmark_brod-u-boci-IS

‘Brod u boci’, prva zbirka pjesama ARSENA DEDIĆA, nakon 28 godina ponovno izlazi pred publiku.

Deveto nepromijenjeno izdanje donosi 29 pjesmama i ciklus ‘Brod s mojim imenom’, uz originalni predgovor Zvonimira Goloba te Arsenovu ilustraciju na naslovnici i autoportret.

Zbirka ‘Brod u boci’ prvi put je izašla 1971., kada je pjesme i šansone u knjigu sastavio i izdao Zvonimir Golob. Do 1988. zbirka je doživjela osam izdanja i ukupno 80.000 prodanih primjeraka.

‘Brod u boci’ izlazi sredinom svibnja i moći će se kupiti ekskluzivno u knjižari Rockmark po cijeni od 79 kuna.


m_rockmark_brod-u-boci

Osigurana je mogućnost prednarudžbe knjige po cijeni od 59 kuna do 10. svibnja u 23:59, neposredno do pred službeni izlazak iz tiska.

Deveto izdanje prve i možda najvažnije Arsenove knjige predstavljaju Muzika.hr i glazbena knjižara Rockmark, koja se ovom knjigom šest godina od svog otvorenja prvi put javnosti predstavlja kao izdavač.

‘Brod u boci’ vjerojatno će iznenaditi samo one koji ne znaju da se Arsen Dedić u javnom životu najprije javio pjesmama, nešto kasnije tekstovima za zabavne melodije (potpisujući ih pseudonimom, da ne bi svoje ime identificirao s jednom djelatnošću koje su pravila onemogućavala svaki stvaralački rad) i, naposljetku, kao kompletan autor šansona.’ (iz predgovora) ‘Ne daj se, Ines’ strana 63.

NASLOVNICA KNJIGE Brod u boci

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno