13 C
Vinkovci
Petak, 19. travnja 2024.

More Love Ensemble objavljuju novi album i nastupaju na Record Store Day

Više od autora

- vl promo-

Pozivamo vas na potpisivanje albuma More Love Ensemble ‘Waking Up’ i mini svirku u Aquarius Music Shopu u subotu 21. travnja u 16 sati. Na Record Store Day uz brojne pogodnosti i popuste uživajte u zvukovima intrigantnog hrvatsko-slovensko-svjetskog trojca.

‘Waking up’, prvi studijski album sastava More Love Ensemble, donosi šest skladbi; četiri koje autorski i aranžerski potpisuju članovi sastava, te dvije odabrane iz bendovog repertoara tradicionalnih i gospel pjesama.

Sastav, samoprozvanog baseless fusion koncepta, čine autorica i vokalistica Melita Lovričević (HR), klavirist i aranžer Petar Ćulibrk (HR), te bubnjar i aranžer Enos Kulger (SLO), redom afirmirani kako u samostalnoj karijeri, tako i u drugim projektima, a 2017. godine, također za Aquarius Records izdaju svoj prvi LIVE album crossover glazbe ‘More Love To Tchaikovsky’, svirajući na festivalima, muzejima, kazalištima i klubovima u Hrvatskoj i inozemstvu.


Za potpuni zvuk na prvom singlu sa ‘Waking Up’ albuma, ‘Thoughts Of You And Blue’,  kao posebni gost pridružio im se renomirani i svestrani gitarista Mario Igrec, i to na arapskoj lutnji.

‘Buđenje’, idejna vodilja za stvaranje svijetlog i lakog zvuka ovog albuma , izražena je kroz tekstove, melodije i interpretaciju ovih glazbenih istraživača, koji slušateljima donose svojevrsni soundtrack nekih svojih dosadašnjih iskustava, razmišljanja, spoznaja i emocija, pozivajući ih da i sami slušanju i življenju pristupe otvorenih očiju i srca, te bez straha plove zvučnim valovima slobodnih umova i duša.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno