U prepunoj Tvornici kulture u Zagrebu 25.3.2017. godine, grupa Boa je održala slavljenički koncert povodom 35 godina svog rada i izdavanja prva dva legendarna albuma koji su objavljeni 1982 godine.

Zahvaljujući kompaniji Croatel, koncert je i snimljen i audio i video s 14 kamera koje su bile postavljene po cijeloj Tvornici, a cijeli je koncert snimljen u 4K UHD rezoluciji. Cijeli koncert objavljen je sredinom 10. mjeseca, a posebnost ovog izdanja je ta što je taj koncert objavljen i na Blue rayu te je kao takav postao prvi domaći koncert ikad objavljen u tom izdanju.

Jedan od vrhunaca koncerta je bila svakako izvedba na drugi bis poznatog hita grupe ‘Stup od soli’ pa je stoga ta pjesma i prvi službeni spot.

Boa u sastavu Petra Oreč – vokal, Dražen Sholtz – bubnjevi,  Ivan Čačić – klavijature, Zvonimir Bučević Buć – bas, Slavko Remenarić – gitara i Mladen Puljiz – vokal, te su večeri podigli atmosferu do usijanja  i vratili publiku u prošlost  te oživjeli slavne trenutke svoje bogate karijere.

Petra je svojom izvedbom svih pjesama  pokazala svoju izvrsnost i veliki talent te je u suradnji s publikom iznijela ovu nezaboravnu snimku.

‘Posebno smo ponosni na ovo izdanje i zahvaljujemo se Croatelu koji su svojom vrhunskom tehnologijom omogućili ovakav snimak koji po prvi put u Hrvatskoj izlazi u 4K UHD formatu. Petra Oreč je dizajnirala i cijeli omot live izdanja i Blue raya i jedva ga je čekala predstaviti fanovima.’ – rekli su članovi benda.

STUP OD SOLI [LIVE]


Novi broj Vinkovačkog lista u prodaji na svim kioscima