Ukupno 36 medalja za Orion

0
372

Plivačice i plivači Plivačkog kluba Orion Vinkovci protekli su vikend nastupili na 3. i 4. kolu Lige regije 4, koje se plivalo u Sisku. Trenerica Maša Pešec u Sisak je povela ukupno 16 natjecatelja, odnosno 11 plivača i 5 plivačica. Tom prilikom osvojeno je sedam zlatnih, sedamnaest srebrnih i dvanaest brončanih medalja.

Četvero natjecatelja pobrinulo se da ne prođe ni jedno natjecanje, a da se ne ispliva poneka norma, ovoga puta za ljetno Prvenstvo Hrvatske u velikim bazenima. U tome su uspjeli Nikola Ćaleta, Marin Svilar, Laura Matić i Marko Jurić.

Orionci su dakle u Sisku osvojili čak 36 medalja i još jednom pokazali koliko se u tom klubu kvalitetno i naporno radi s mladim plivačima. Izdvojit ćemo prva mjesta, pa tako treba reći da je Nikola Ćaleta u kategoriji B osvojio prva mjesta na 100 metara leđno, 50 slobodno, 100 slobodno, te 100 metara leptir. U kategoriji A Alojzije Ćaleta bio je najbolji na 200 metara mješovito, dok je Dorian Vugrek osvojio prvo mjesto u kategoriji B i to na 200 metara leđno. Matej Svilar u kategoriji A najbolji je bio na 50 metara slobodno.