2 C
Vinkovci
Petak, 8. prosinca 2023.

10. PSSST! Festival nijemog filma – Poziv za sudjelovanje

Više od autora

- vl promo-

f_10.Pssst-festival_logo-1_prijavnice_ST

Centar za kulturu Trešnjevka organizira 10. PSSST! Festival nijemog filma koji će se održati od 10. do 12. studenoga 2016. u prostorima Centra za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1, Zagreb.

Ovaj je Festival jedinstven jer temu nijemog filma prezentira na atraktivan način, koji publici nudi nešto više od retrospektive u okviru kronološkog pregleda razvoja filma.

U natjecateljskom dijelu programa, uz glazbenu pratnju, bit će prikazani domaći i međunarodni nijemi filmovi svih rodova.

Osim natjecateljskog dijela, publika može uživati i u projekcijama remek-djela nijemog filma, kako u filmovima iz zlatnoga doba tako i u suvremenim ostvarenjima.U današnje vrijeme kada tehnološki napredak omogućava snimanje filma uređajima koji su dostupni svima, svatko je pozvan prezentirati svoju viziju nijemog filma.

Stoga, pozivamo autore profesionalce i amatere entuzijaste da na Festivalu nijemog filma predstave svoje radove te tako daju umjetnički i kreativni doprinos manifestaciji.

Rok za prijavu filmova u natjecateljskom programu je 15. listopada 2016.

Pravilnik, prijavnicu te ostale informacije možete naći na službenoj internetskoj stranici Festivala: http://festivalnijemogfilma.com/.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno