6 C
Vinkovci
Nedjelja, 27. studenoga 2022.

Grand prix predstavi GospOUdinNOUbadi i glumcu Domagoju Ivankoviću

Više od autora

- vl promo-


Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Danas su proglašeni pobjednici 37. Susreta pozorišta/kazališta u Brčkom (19.-28.11 2020.).
Uz nagrade u kategoriji kazališta iz Bosne i Hercegovine, dodijeljen je i Grand prix Susreta za najbolju predstavu u cjelini, najbolju žensku ulogu i najbolju mušku ulogu.
Grand prix ovih tradicionalnih regionalnih kazališnih susreta za najbolju predstavu u cjelini i Statua Grand prix Susreta dodijeljeni su predstavi “GospOUdinNOUbadi”, autora i redatelja Saše Anočića u produkciji EXIT teatra Zagreb.
Grand prix za najboljeg glumca dodijeljen je Domagoju Ivankoviću, koji u predstavi  “GospOUdinNOUbadi” glumi više uloga.
Grand prix Susreta za najbolju žensku ulogu dodijeljen je Jeleni Kordić – Kuret za ulogu Tereze Bevande Duspare u predstavi “Identitluk”, grupe autora, u koprodukciji Hrvatskog narodnog kazališta Mostar, Narodnog pozorišta Mostar i Studija za izvedbene umjetnosti Mostar.
Odluka je to Stručnog žirija 37. Susreta pozorišta/kazališta BiH u Brčkom, koji čine kazališni kritičar Nedžad Ibrahimović, glumac Slaven Knezović i redatelj Goran Damjanac,
Mladi Vinkovčanin Domagoj Ivanković, podsjetimo, nedavno je bio nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta za naboljeg glumca do 28 godina također za izvedbu u predstavu “GospOUdinNOUbadi”.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno