2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 28. studenoga 2022.

Ljubav je dovršetak nove trilogije grupa Pavel

Više od autora

- vl promo-m_pavel_ljubav_zavrsetak-trilogije_ST

Nakon dva hit singla kojima su uspješno krenuli otkrivati pjesme s budućeg, novog albuma – ‘Poslije nas’ i ‘Vrijeme života’, Pavel objavljuje i novi treći singl ‘Ljubav’.

Već na prvu jasno je da se radi o klasičnom Pavel singlu s prepoznatljivim potpisom Aljoše Šerića i sjajnom Antoniom Matković Šerić koja je ovoga puta preuzela ulogu glavnog vokala. Nakon ‘Čuvaj me’ i ‘Poslije nas’, velikih balada koje su nas svojom retro glazbenom teksturom vratile u bolju glazbenu prošlost i osvojile publiku i eter, ‘Ljubav’ je prema Aljošinim riječima posljednji i ponajbolji dio, te trilogije.

‘Pjesma je naš novi, ali i posljednji rad na temu ‘Kako uklopiti šlager pjesmu u vintage pop aranžman i ne napisati temu za Jamesa Bonda’. Balkanska tuga mi očito ne da mira od rođenja, pa sam jednog dana odsvirao razloženi A mol i počeo pjevati ono što bih ja htio čuti na nekom kasnonoćnom druženju. Antonia je otpjevala najbolje ikad i s pjesmom smo toliko zadovoljni da sam s njom zatvorio poglavlje pisanja ovakvih retro vintage tema. Samo najbolje za kraj.’, zaključuje Aljoša.

Glazbu i tekst pjesme potpisuje Aljoša Šerić, aranžman Pavel i Srđan Sekulović Skansi, a produkciju Aljoša Šerić i Srđan Sekulović Skansi. Videospot za pjesmu ‘Ljubav’ koji potpisuje Radislav Jovanov Gonzo.

Singl možete poslušati u ponedjeljak 10. listopada u eteru Radio Vinkovaca (90.2 MHz) u sklopu emisije Dva sata paklenog šunda u večernjem terminu od 17 do 19 sati.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno