5 C
Vinkovci
Utorak, 19. ožujka 2024.

Poraz u Đakovu

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

U 5. kolu A2 muške lige Istok seniori KK Vinkovci gostovali su kod prvoplasirane momčadi KK Đakovo. Vinkovčani nisu uspjeli iznenaditi dosad stopostotnu ekipu Đakova i vratili su se u Vinkovce s porazom 94:83.

Nakon lošeg ulaska u utakmicu (17:3 za Đakovo), do kraja prve četvrtine KK Vinkovci uspio je smanjiti prednost đakovačkih košarkaša na 25:20. Po isteku prve četvrtine uslijedio je prekid od 45 minuta zbog nestanka električne energije i nakon povratka na parket vinkovački košarkaši pružili su solidnu igru, a rezultat na poluvremenu bio je 46:34 za domaćina. U trećoj četvrtini prednost Đakova narasla je na +20 i činilo se da će domaćin doći do lagane pobjede, no naši su košarkaši u posljednjoj četvrtini pokazali odličnu igru te s nekoliko dalekometnih ubačaja i čvrstom obranom uspjeli smanjiti prednost Đakova na samo tri koša razlike (73:70). Međutim, KK Đakovo je do kraja susreta uspio sačuvati prednost i slaviti s ukupnih 94:83.

Stjepan Pezer bio je najučinkovitiji kod Vinkovaca s 22 poena, a odličnu utakmicu odigrali su mladi Rene Ramljak (19 poena) i Dominik Lučić (16 poena).

Prethodnog vikenda vinkovački mladi košarkaši odigrali su tri utakmice protiv vršnjaka iz Borova te su ostvarene tri uvjerljive pobjede.


Juniori: Borovo 62:80 Vinkovci

Kadeti: Borovo 68:98 Vinkovci

Pretkadeti Borovo 47:64 Vinkovci

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno