17 C
Vinkovci
Petak, 20. rujna 2024.

4. Memorijalni turnir Ivan Majhen – Gajba osvojila momčad NK Radnik Vrbica, domaćinu treće mjesto

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

U Starim Mikanovcima uspješno je završen 4. Memorijalni turnir Ivan Majhen – Gajba na kojem su nastupili domaćin NK Šokadija, NK Sloga (Novi Mikanovci), NK Naprijed iz Mrzovića i NK Radnik Vrbica. Finalni dan turnira započeo je polaganjem cvijeća i molitvom na mikanovačkog groblju za pokojnog Ivana Majhena u čiju se čast već četvrtu godinu igra turnir u Starim Mikanovcima. Nakon toga uslijedila je utakmica za treće mjesto između domaćina i NK Naprijed koja je rezultirala pobjedom Šokadije od 1:0, a pogodak odluke postigao je Ivica Mačinković.

Foto: NK Šokadija

U finalu se se sastali Radnik i Sloga, a do naslova pobjednika ovogodišnjeg memorijalnog turnira došla je ekipa Radnika. Na kraju je bilo 3:1 u korist Vrbičana, a pogotke su postigli Mateo Vranješević, Antonio Mijatović i David Lipert. Jedini gol za Slogu zabio je Mihael Luketina.

Obitelj Majhen podijelila je pehare svim ekipama te igračima koji su osvojili pojedinačne nagrade; najbolji vratar bio je Ivan Tovilo, titula najboljeg strijelca otišla je u ruke Antonija Mijatovića, a za najboljeg igrača proglašen je Mateo Vranješević.

„NK Šokadija i obitelj Majhen čestitatju ekipi NK Radnik na osvojenom prvom mjestu te prije svega zahvaljujemo svim ekipama koje su sudjelovale na turniru, sponzorima koji su svojim donacijama pomogli u održavanju turnira, svima koji su nesebičnim radom i trudom pridonijeli uspješnom završetku turnira te svim gledatelji koji su došli podržati ovaj turnir i sjećanje na Ivana za kojeg ne dozvoljavamo da bude zaboravljen”, poručili su iz NK Šokadije.

Foto: NK Šokadija

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno