10 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Atraktivni Brit Floyd u studenom u Splitu i Zagrebu

Više od autora

- vl promo-m_brit-floyd_koncerti_studeni_split_zagreb_ST

Nakon prošlogodišnjeg mega uspjeha na turneji od 146 koncerata, Brit Floyd, najbolja tribute skupina legendarne grupe Pink Floyd vraća se u Europu, kako bi nastavili svoje nevjerojatno putovanje i ponovno nas podsjetili na fantastičan opus Pink Floyda.

Sve ljubitelje glazbe očekuje putovanje kroz 50 godina glazbene povijesti uključujući nezaboravne hitove s albuma poput ‘The Dark Side Of The Moon’, ‘Wish You Were Here’, ‘Animals’, ‘The Wall’ i ‘The Division Bell’. U sklopu svoje ‘Space And Time CONTINUUM’ turneje, u Hrvatskoj će održati dva nastupa. Prvi će biti u Splitskoj Spaladium areni 10.11.2016. a drugi 11.11.2016. u Boćarskom domu u Zagrebu.

Njihov glavni pjevač, gitarist i aranžer – Damian Darlington – je izjavio: ‘Reakcija publike na turneju ‘Space And Time’ iz 2015. je bila toliko pozitivna da smo odlučili nastaviti i u 2016. uz naslov ‘Space And Time CONTINUUM’. Cilj nam je bio napraviti još bolji i impresivniji nastup za sve. Postoji toliko mnogo kvalitetnog materijala za rad tako da ćemo definitivno ubaciti nekoliko drugačijih pjesama ovaj put, ali naravno nećemo zaboraviti uključiti i sve najdraže i najpoznatije hitove.

S najnovijom tehnologijom vrijednom milijun dolara, koja uključuje rasvjetu, video dizajn i još veću produkciju – Brit Floyd – ‘Space And Time CONTINUUM’ – sigurno predstavlja najambiciozniju i najbolju Brit Floyd turneju svih vremena.

Ulaznice po cijeni od 160 do 230 kn potražite u sustavima eventim i online www.eventim.hr.

VIDEO: COMFORTUBLY NUMB (LIVE IN MOSCOW)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno