28 C
Vinkovci
Petak, 12. kolovoza 2022.

Bajka je pjesma kojom Sandro Bastiančić najavljuje kantautorski prvijenac

Više od autora

- vl promo-


‘Bajka’ je prva pjesma kojom Sandro Bastiančić najavljuje svoj kantautorski prvijenac. Otpjevao ju je zajedno s Ninom Romić, koja nije bila slučajan odabir. Oduševila ga je na prvu. Mlada, perfektna, suptilna i poetična cura anđeoskog glasa i iznimna autorica. Upravo će se ‘Bajkom’, predivom ljubavnom baladom, Sandro i Nina predstaviti na Zagrebačkom festivalu u siječnju 2018. godine.

‘En Face’, Sandrov matični bend, nastavit će s radom jednog lijepog dana; sada su na redu drugi projekti. Kantautorski rad veliki mu je izazov i želja od malih nogu. Bend je uvijek bio jači magnet, ali ono o čemu je Sandro uvijek sanjao je kantautorski rad. On je produžena ruka onoga što je duboko u njemu. Glazbeno srce u kojem su znatan dio mjesta popunili heroji iz djetinjstva i mladosti: Neil Young, James Taylor, Jackson Browne, Tom Petty, Gram Parsons.

Dogovor o zajedničkom projektu je brzo realiziran: Sandro je predložio, Nina pristala. I tako je stvorena ‘Bajka’.

Autor glazbe i stihova je Sandro Bastiančić, a aranžman i produkciju potpisuje Robert Funčić.

Vokali: Nina i Sandro / Gitare: Sandro Bastiančić i Robert Funčić / Klavijature: Robert Funčić / Bubnjevi: Joško Serdarević / Bas gitara: Henri Radanović.

BAJKA [AUDIO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno