28 C
Vinkovci
Petak, 12. kolovoza 2022.

Besplatne božićne radionice za umirovljenike

Više od autora

- vl promo-

Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

U sklopu projekta Aktivni u starosti, započele su božićne radionice za umirovljenike. Prva je održana danas, sljedeća je na rasporedu već sutra, a očekuje ih se još nekoliko ovaj mjesec.

Dobrodošli su svi umirovljenici grada Vinkovaca, radionice su besplatne, ali zbog ograničenog broja mjesta zainteresirani se prvo moraju prijaviti jer u suprotnom neće moći sudjelovati. Svoj dolazak mogu potvrditi pozivom na telefonski broj 099/208-19-29, porukom Facebook grupi Aktivni u starosti ili dolaskom u Udrugu umirovljenika.

„Svaki ćemo puta raditi nešto kreativno, a u planu je izrađivanje božićnih ukrasa, anđelčića, adventskih vijenaca, možda kolačića i sličnih stvari”, rekla je koordinatorica projekta Andreja Bubalo. Izrađeni se ukrasi i proizvodi neće prodavati, sve što umirovljenici naprave moći će ponijeti sa sobom.

„Veselimo se i nadamo što većem broju, nemojte se ustručavati, slobodno se prijavite i dođite”, pozvala je Andreja istaknuvši kako je cilj radionica aktivirati seniore u našem društvu i ispuniti im dane u mirovini.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno