Druga momčad STK “Cibalia” Vinkovci u sastavu Dario Dragun, Tomislav Krmek, Dinko Videković i Danijel Mustafić sudjelovali su na kvalifikacijskom turniru za ulazak u 1. HL ligu-istok.

Playoff turnir je održan u Đakovu, i na njemu su sudjelovale tri najbolje ekipe 2.HL lige-istok u protekloj sezoni. Uz Cibaliju za ulazak u Prvu ligu borili su se još STK “Dračice” Đakovo i STK “Brestovac”. Nakon pobjede Cibalije u prvom krugu protiv Dračica 4:1, u drugom krugu Brestovac je bio bolji od Cibalije sa 4:2. U zadnjem meču kvalifikacija Brestovac je pobijedio Dračice iz Đakova s 4:3 i na taj način su Brestovčani izborili nastup u 1.HL ligi istok u sezoni 2020/2021.

STK “Cibalia” Vinkovci je osvojila drugo mjesto na kvalifikacijama te će tako i nadalje nastupati u 2. HL – istok.

“Dečkima velike čestitke na borbenosti, a imali su malo sportske nesreće jer im je član startne trojke Danijel Mustafić bio ozljedjen te ih je mogao podržati jedino navijanjem s klupe.”, rekao nam je Danijel Jelinek, koji je u društvu Danijela Mustafića i Željka Županića, zdušno bodrio i navijao za vinkovačku momčad koji su na kraju poručili kako će dogodine biti bolje.