-2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 4. prosinca 2023.

Brod Djeda Božićnjaka ponovno u Andrijaševcima

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Pravu čaroliju rijeke Bosut moći ćemo vidjeti i ovih blagdana. Drugu godinu zaredom u Andrijaševcima svoje goste čeka Brod Djeda Božićnjaka, posebna atrakcija namijenjena ponajprije mališanima, ali i svim zaljubljenicima u Božić. Neće izostati ni pravi božićni pokloni.

Plovidba turističke brodice uz zvuke božićnih pjesama i u društvu omiljenog Djedice slika je koja će i ove zime u općini Andrijaševci biti jedna od najdražih i najtoplijih. Veselje naših najmlađih od prije godinu dana potaknulo je organizatore da ponovno pokrenu ovu nesvakidašnju atrakciju te iz svog mjesta šire radost Božića.

„Draga djeco! I ove godine stiže nam djedica da zajedno uz zvuke božićnih pjesama plovimo rijekom Bosut i uživamo u čaroliji Božića. Djedica je i ove godine pripremio poklone za svako dijete, ali sprema i još neka iznenađenja”, stoji u pozivu organizatora, projekta Čarolija rijeke Bosut, koji s nestrpljenjem čekaju da prve nogice zakorače na popularnu brodicu.

Vožnja Djeda Božićnjaka bit će organizirana u subotu 10. prosinca s početkom u 13 sati i u trajanju od pola sata. Cijena je 25 kuna po osobi, odnosno 3,32 eura, uz obaveznu rezervaciju do 8. prosinca koje se mogu obaviti putem telefona na: 091/151-29-16 ili na mail carolijarijekebosut@gmail.com.Zagarantiran je, napominju, pravi blagdanski ugođaj, a vjerujemo kako će ovaj nezaboravni događaj biti jedno lijepo sjećanje za cijeli život. Andrijaševačka brodica koja nosi naziv po prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu još će jednom tako iskoristiti svoj turistički potencijal i biti nezaobilazna destinacija za sve one željne božićnog duha, dobre zabave i druženja.

Sve informacije možete redovno pratiti na društvenim mrežama Čarolija rijeke Bosut ili na službenoj stranici Općine Andrijaševci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno