Pripremna utakmica slavonskih nogometnih drugoligaša BSK i Cibalie završen je bez pobjednika i pogodaka, za što je bilo i vrlo malo prilika.

Uz obostrano puno htijenja igrači Cibalie imali su odličnu priliku u 42. minuti, kada je Korejac Han kratko vratio loptu vrataru, prije kojeg je Hajnal došao do nje, ali mu je Đilas zatim obranio udarac iz blizine. U nastavku su treneri praktički izveli nove postave, pri čemu se odnosi na terenu nisu promijenili. Rezultat se mogao u 65. minuti, kada je Kvesić izmaknuo žuto-plavima, ali ga je pred vratima sustigao Jelić i spriječio udarac vinkovačkog igrača. 

Utakmica koja je završila bez pogodaka i pobjednika poslužila je svojoj svrsi. Treneri obiju momčadi mogli su vidjeti mogućnosti pojedinih igrača koji su još na probi te su također mogli isprobati pojedine taktičke zamisli na početku pripremnog razdoblja za nadolazeće natjecanje u Drugoj HNL.

Cibalia će u subotu, 20. srpnja, na svom trenu odigrati i četvrtu po redu pripremnu utakmicu protiv NK Kutjevo. Početak utakmice je u 18,00 sati.