- Reklama -
Nagrade Grammy dodijeljene su u nedjelju, 26. siječnja u Los Angelesu, i donijele su prestižno odličje u kategoriji “Najbolji rock album” američkom bendu Cage The Elephant, odnosno njihovom albumu “Social Cues”.
Neposredno prije dodjele, Cage The Elephant su objavili novu verziju pjesme s albuma, “Broken Boy” ovoga puta u suradnji sa Iggyjem Popom. Povodom te suradnje, oglasio se i Iggy Pop: “Cage The Elephant su bend izuzetno jake energije koji žive svoj rock san, tako da sam u par zabavnih minuta i ja bio jedan od tih dječaka. Singl mi zvuči baš opako”.
Frontmen Cage The Elephant, Matt Shultz javno je obznanio koliko obožava Iggyija: “On je pionir na toliko polja: poetskom, vizualnom, glazbenom i stilskom. Samo par puta u životu imaš mogućnost podijeliti trenutak sa vizionarom i divnim ljudskim bićem, kakav je Iggy. Zahvalan sam  iskustvu kome sam svjedočio. Iggy Pop nas je otpuhao na prvu loptu, ne samo svojom kreativnošću, već i svojom ljubaznošću, ljudskošću, stavom. Kakav testament snage ljubavi!”.
Cage The Elephant u veljači kreću na turneju po Britaniji i Europi, a nakon toga, krajem ožujka sele u Južnu Ameriku.