25 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Čakovčani najbolji u 3. kolu, Županjci zauzeli drugo mjesto

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Desna obala Bosuta, podno termi, mjesto je na kojem su najbolji hrvatski ribolovci odradili, u kasnom jutarnjem i ranom popodnevnom terminu, 3. kolo Prve hrvatske lige u sportskom ribolovu. Nastupilo je svih 12 momčadi koje se natječu u ligi u disciplini lov ribe na plovak. Jedini predstavnik naše županije u ovoj ligi je ŠRD „Sava” iz Županje koja je i organizator 3. i 4. kola Prve hrvatske lige koje se danas i sutra održava u Vinkovcima.

U trećem kolu najveći ulov imala je ekipa „TSH Sensas MatchFishing” Čakovec čija je ukupna gramaža četvorice ribolovaca iznosila 29,045 grama. Najveći doprinos prvom mjestu u trećem kolu Čakovčanima je dao Alan Perko koji je ulovio 8,170 grama ribe. Drugo mjesto na 3. kolu pripalo je „domaćinima” iz Županje, momčadi „Sava”, koja je ulovila ukupno 27,565 grama ribe. Treći su bili „Bjelka GME Garbolino Sunja” s 25,585 grama ribe.

U ukupnom plasmanu lige vode također Čakovčani, druga je momčad „Som Kotoriba”, a treće mjesto zauzima ekipa „Bjelka GME Garbolino Sunja”, dok Županjci drže sedmu poziciju u ligi. Ekipu „Sava” Županja predstavljaju Kristijan Dubravac, Krunoslav Lešić, Ante Klanac i Željko Vrankić. „Ribolov je bio dobar, svi smo zadovoljni, vrijeme nas je poslužilo”, rekao nam je vrhovni sudac na 3. kolu Prve hrvatske lige Nikola Raguž. Natjecanje, točnije 4. kolo, nastavit će se sutra u 10 sati i trajat će do 14 sati kada slijedi vaganje i službeno proglašenje pobjednika u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno