22 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 23. svibnja 2022.

Četvrti Zeko kup u Starim Jankovcima okupio oko 700 djece

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr
U organizaciji Nogometnog kluba HAŠK Sokol iz Starih Jankovaca u tijeku je tradicionalni turnir za djecu, četvrti po redu Međunarodni Zeko kup.

Turnir je počeo 16. travnja, nastavljen je i završava danas, a u Starim Jankovcima ponovno se okupio velik broj malih i mladih nogometaša iz cijele Slavonije.

Zeko kup igra se u tri kategorije, odnosno tri godišta: 2008., 2011./2012. i 2013./2014.

“Ove godine turnir je okupio 49 ekipa odnosno oko 700 djece. To je najveći broj ekipa do sada, a nadamo se kako će svake godine biti sve više i više. Nažalost, budući da epidemiološke mjere nisu ublažene skroz, turnir nije međunarodni, ali vjerujemo kako će već dogodine to biti. Za turnir su osigurani pehari i medalje za četiri najbolje ekipe u svim kategorijama, kao i za najboljeg igrača, vratara i strijelca turnira u svakoj kategoriji. Mi kao domaćini imali su ekipe 2008., 2011.,2013. i 2014. godište. Nismo veliko selo, ali evo, hvala Bogu da možemo pratiti sve selekcije. Zahvaljujući našem načelniku Draganu Sudareviću pred nama je veliki projekt koji će se raditi na ovoj lokaciji, vrijedan 7 milijuna kuna, i radujemo se tom budućem sportskom centru koji će značajno pridonijeti i našem radu”, rekao nam je Antonio Jurišić, trener mlađe selekcije NK HAŠK Sokol Stari Jankovci.

Među 49 ekipa na turniru su i one vinkovačke, a svoje ekipe prijavili su: Aurelia Futsal, NK Dilj Vinkovci, HNK Cibalia i NK Hrvatski Sokol Mirkovci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno