Utakmicom Dubrava Tim kabel – Cibalia danas od 15 sati u Sesvetama počinje drugi dio prvenstva u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi.

Cibalia je jesen završila na samom začelju, posljednja je momčad u društvu sa samo 11 bodova. U nastavku sezone traži se opstanak i ostanak među drugoligašima, a iz kluba stižu optimistične najave da unatoč svim teškoćama, momčad na travnjaku može ostvariti cilj, a to je ostanak u drugoligaškom društvu.

Tijekom stanke došlo je do promjene na kormilu. Petar Tomić vratio se na mjesto prvoga trenera, a stiglo je i šest kvalitetnih i iskusnih igrača te dva vratara. “Zadovoljan sam odrađenim pripremama, posebice jer su nam se vratili neki iskusni igrači, i sigurno će to biti dobitak u proljetnom dijelu prvenstva. Trebat će nam vremena da se uigramo, ali vjerujem da smo na dobrom putu stvaranja momčadi koja će biti sposobna sa svima igrati ravnopravno i osigurati ono što nam je najvažnije, a to je ostanak u Drugoj ligi.”, rekao je Tomić. 

Dubrava Tim kabel prvi dio sezone završila je kao 13., i također se bori za opstanak i Cibalija danas ima težak zadatak.

“Znamo da se tijekom zime nisu baš pojačali. Poznajemo se i uvjeren sam da možemo do pozitivnog rezultata.”, kazao je Tomić. Cibalia će protiv Dubrave najvjerojatnije igrati u sastavu: Tirić, Žderić, Zgrablić, Kelić, Anočić, Marojević, Čuljak, Galić, Barban, Dogan i Dejanović.