U subotu 27. ožujka 2021. godine u sklopu projekta „Stolni tenis je IN“ na pješačkoj zoni Grada Vinkovaca održan je dan otvorenih vrata projekta. Dan otvorenih vrata održava se s ciljem osvještavanja građana o važnosti projekta kojim se želi postići unaprjeđenje kvalitete života djece i mladih koji žive u riziku od socijalne isključenosti, te svih osoba u nepovoljnom položaju. Na danu otvorenih vrata predstavljan je projekt, projektne aktivnosti i mogućnosti za djecu i mlade te su djeca primjerom prikazala kako su se uključili u sport i aktivnosti koji su dio projekta.

Projekt „Stolni tenis je IN“ provodi se od ožujka 2019. godine te se kontinuirano održavaju dani otvorenih vrata a ovo su šeste po redu. Osim predstavljanja projektnih aktivnosti na danu otvorenih vrata klub se pohvalio i novim uspjesima koje su ostvarili  na prethodnim natjecanjima. Kako je misao vodilja kluba od samog početka sport, djeca, zdravlje i prijateljstvo nije iznenađujuće kako je kroz projekt uključeno preko 70 djece u treninge i ostale projektne aktivnosti te se svakako iz Kluba nadaju da će se bar dio djece nastaviti baviti stolnim tenisom i priključiti se u aktivnosti Kluba.

„Stolni tenis je IN“ projekt je čiji je nositelj Stolnoteniski klub „Cibalia“ Vinkovci a partner na projektu je Grad Vinkovci. Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda, u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., a u sklopu Javnog poziva „Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport“. Ukupna vrijednost projekta iznosi 968.314,06 kuna, a koju u stopostotnom iznosu čine bespovratna sredstva – 85% sufinancirano je iz Europskog socijalnog fonda, te 15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske. Ciljna skupina projekta su djeca i mladi do 25 godina koja su u riziku od socijalne isključenosti – djeca s teškoćama u razvoju, djeca obitelji s troje i više djece, djeca nezaposlenih roditelja i ostali, poput djece čiji su roditelji korisnici dječjeg doplatka, djeca i mladi bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djeca i mladi iz jednoroditeljskih obitelji, djeca i mladi s problemima u ponašanju, mladi koji su korisnici stipendija za studente slabijeg socijalno-ekonomskog statuta, te nezaposleni mladi.

Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Stolnoteniskog kluba Cibalia Vinkovci.