U subotu 17. travnja 2021. godine u sklopu projekta „Stolni tenis je IN“ ispred fitness centra Zara održan je dan otvorenih vrata projekta. Dan otvorenih vrata održava se s ciljem osvještavanja građana o važnosti projekta kojim se želi postići unaprjeđenje kvalitete života djece i mladih koji žive u riziku od socijalne isključenosti, te svih osoba u nepovoljnom položaju. Na danu otvorenih vrata predstavljan je projekt, projektne aktivnosti i mogućnosti za djecu i mlade koje je moguće ostvariti u sklopu projekta i projektnih aktivnosti.

„Stolni tenis je IN“ projekt je čiji je nositelj Stolnoteniski klub „Cibalia“ Vinkovci a partner na projektu je Grad Vinkovci. Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda, u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., a u sklopu Javnog poziva „Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport“. Ukupna vrijednost projekta iznosi 968.314,06 kuna, a koju u stopostotnom iznosu čine bespovratna sredstva – 85% sufinancirano je iz Europskog socijalnog fonda, te 15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske. Ciljna skupina projekta su djeca i mladi do 25 godina koja su u riziku od socijalne isključenosti – djeca s teškoćama u razvoju, djeca obitelji s troje i više djece, djeca nezaposlenih roditelja i ostali, poput djece čiji su roditelji korisnici dječjeg doplatka, djeca i mladi bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djeca i mladi iz jednoroditeljskih obitelji, djeca i mladi s problemima u ponašanju, mladi koji su korisnici stipendija za studente slabijeg socijalno-ekonomskog statuta, te nezaposleni mladi.

Projekt „Stolni tenis je IN“ provodi se od ožujka 2019. godine te su ove subote održani sedmi dani otvorenih vrata projekta. Na danu otvorenih vrata prisutnima su predstavljeni ciljevi i ostvarenja kroz projekt te su se članovi kluba također pohvalili svim uspjesima koje su ostvarili na natjecanjima do sada. Iz kluba također ističu kako je u projekt uključeno preko 70 djece u treninge i ostale projektne aktivnosti te se nadaju kako će i dalje moći doprinositi uključivanju djece i mladih u sport te unaprjeđenju kvalitete života.

Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Stolnoteniskog kluba Cibalia Vinkovci.