5 C
Vinkovci
Petak, 2. prosinca 2022.

Danas kreću online treninzi vinkovačkih košarkašica i košarkaša

Više od autora

- vl promo-


Željko Komljenović
Željko Komljenović
zeljko.komljenovic@novosti.hr

Iako je Upravni odbor Hrvatskog košarkaškog saveza donio odluku kako se prekidaju sva košarkaška natjecanja te kako je sezona 2019/20 završena Košarkaški klub Vinkovci započeti će danas za svoje članove na svojoj Facebook stranici sa online trenizima.

Treninzi će se održavati utorkom, četvrtkom i petkom, od 18 sati do 18 sati i 45 minuta, a osmišljavati će ih trener Dino Peraica.

Iz Košarkaškog kluba Vinkovci pozivaju sve svoje igračice i igrače i one koji to tek žele postati, da danas u 18 sati pripreme svoje mobitele, tablete i laptope te najdražu košarkašku loptu i pridruže im se u trenigu od doma.

Iz Košarkaškog kluba Vinkovci izvjestili kako je i tiskano izdanje monografije “55 godina košarke u Vinkovcima” autora mr. sc. Vladimira Ćirića ugledalo svjetlo dana.

Ovom monografijom ispričana je povijest o razvoju košarke od samih početaka pa sve do današnjih dana. Može se naći oko 150 fotografija iz različitih razdoblja i oko 500 dokumenata. Pored svega navedenoga, monografija sadrži sastave ekipa i statistiku po godinama. U monografiji se nalazi nekoliko poglavlja, prvo poglavlje donosi uvod o košarci i njezinoj pojavi u svijetu, drugo poglavlje odnosi se na razvoj košarke u bivšoj Jugoslaviji i Hrvatskoj, zatim se dalje sve odnosi na razvitak košarke u Vinkovcima kroz sve selekcije.

Prikaz razvoja našeg najdražeg sporta u našem najdražem gradu sjajno je štivo za ovo doba bez utakmica i treninga, poručili su iz Košarkaškog kluba Vinkovci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno