15 C
Vinkovci
Petak, 30. rujna 2022.

Debitant Simon McQuoid režirat će novi Mortal Kombat

Više od autora

- vl promo-f_simon-mcquoid_redatelj-novog-mortal-kombata_ST

Prema nedavno objavljenom članku portala Variety, Simon McQuoid režira reboot filma ‘Smrtonosna bitka (Mortal Kombat, 1995.). Producenti filma su James Wan, Michael Clear, Todd Garner i Jeremy Stei. Scenarij je napisao Greg Russo. Ovo će biti McQuoidov redateljski debi jer se do sada uglavnom bavio snimanjem reklama za videoigre.

Prvu Mortal Kombat video igru osmislila je kompanija Midway Games, te je plasirala na tržište tokom 1992. Nakon nje su uslijedili brojni nastavci, a posljednja, Mortal Kombat X, objavljena je prošle godine.

Što se tiče filmova, do sada su objavljena dva dugometražna i jedan kratki film. Prvi, jednostavno nazvan Mortal Kombat, u režiji Paul W.S. Anderson svjetlo dana je ugledao 1995. Nakon dvije godine objavljen je nastavak Mortal Kombat: Annihilation koji je postao temelj za dvije TV serije: animiranu Mortal Kombat: Defenders of the Realm i live-action verziju Mortal Kombat: Conquest koja se prikazivala u razdoblju od 1998 do 1999. godine.

Godine 2010., američki plesač, koreograf, TV producent i režiser Kevin Tancharoen najprije je objavio kratki film Mortal Kombat: Rebirth, a nakon njega kreirao je web seriju Mortal Kombat: Legacy.

Novi Mortal Kombat film pratit će muškog protagonistu koji je uvučen u interdimenzionalni turnir i koji, tek nakon stjecanja iskustva i postizanja određenih rezultata, otkriva svoj stvarni potencijal. [Filmofil.ba]

KINO NAJAVA: MORTAL COMBAT [1995]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno