2 C
Vinkovci
Nedjelja, 4. prosinca 2022.

Prije deset dana objavljen je novi album Gregoryja Portera

Više od autora

- vl promo-m_gregory-porter_take-me-to-the-valley_novi-album_ST1

Gregory Porter je objavio iščekivano studijsko izdanje naziva ‘Take Me To The Alley’ (Decca / Blue Note / Universal Music), prethodno najavljeno singlom ‘Don’t Lose Your Steam’ te pjesmom ‘Holding On’.

S novog studijskog albuma Gregory je uz najavni singl i pjesmu ‘Holding On’, prethodno napisanu za album ‘Caracal’ skupine Disclosure, objavio i naslovnu pjesmu ‘Take Me To The Alley’, koja je dobila prateći video.

Novo studijsko izdanje ‘Take Me To The Alley’ nasljeđuje album ‘Liquid Spirit’ (2013.), prodan u milijun primjeraka diljem svijeta, koji je postao najviše streaman jazz album svih vremena, s brojkom većom od 20 milijuna streamova . Album je obojan u platinasto u Velikoj Britaniji i Njemačkoj te je Gregoryu donio prvi Grammy (2014.), u kategoriji ‘Best Jazz Vocal Album’. Također, ESQUIRE i NPR Music Porteru su dodijelili titulu ‘America’s Next Great Jazz Singer’.

U jesen 2015. godine, Gregory Porter napokon je našao vremena i vratio se u studio u New York Cityu, kako bi snimio svoje četvrto studijsko izdanje ‘Take Me To The Alley’. Kao što je bio slučaj i na prethodna tri izdanja, Porter i producent Kamau Kenyatta udružili su snage kako bi stvorili novo remek djelo.

Četvrto studijsko izdanje ‘Take Me To The Alley’ hrvatskoj je publici dostupno i u digitalnom obliku.

Popis pjesama: Holding On / Don’t Lose Your Steam / Take Me To The Alley / Day Dream / Consequence Of Love / In Fashion / More Than A Woman / In Heaven / Insanity / Don’t Be A Fool / Fan The Flames / French African Queen.

VIDEO: TAKE ME TO THE ALLEY

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno