Foto: Boris Lovrić
Kako smo vam već ranije najavili, predstavnici vinkovačkog dirty rock ‘n’ cover zvuka,  Einfort će večeras 5. lipnja, u Saloonu (Glagoljaška 15, Vinkovci) održati svoj novi koncert. Početak happeninga je najavljen za cca 21:00 sat.
Nakon dosta vremena Einfort je ponovno kvartet, budući da im se na bas gitari pridružio Bruno Sić (Innocent X, Killing Feeling) čime je Einfortova boogie priča upotpunjena. Osim Brune, gitaru svira Matija Majhen, bubnjeve “Lepi” Mario Anušić, dok će se za “grlo” pobrinuti pjevač i zaštitni znak banda – Fiki (Rudolf Buday).
Iz grupe tvrde kako su svi nabrijani i spremni dobro zabaviti i razdrmati i sebe ali i publiku koja se večeras “odvaži doći” u Saloon, na novu baražu boogie-rock-punk-heavyja i Einfortovu interpretaciju legendarnih pjesama koje su obilježile razvojni put mnogih generacija.
Budite dakle spremni za Dr. Feelgood, Flamin’ Groovies, The Clash, ZZ Top, Davida Bowiea, Iggy Popa, The Cult, Led Zeppelin, Ekatarinu Veliku, Partibrejkerse, Majke, Električni orgazam i mnoge druge.
Ja jedva čekam ovu prvu živu svirku nakon četiri mjeseca. Nadam se da i sami dijelite bar dio moga ushita!!!