-2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 4. prosinca 2023.

Dostupne su nam prve fotografije iz novog Tomb Raidera

Više od autora

- vl promo-

Pogledajte prve do sada objavljene fotografije iz Tom Rider reboota u kojem će Alicia Vikander portretirati Laru Croft. Scenarij filma kojeg je prilagodila scenaristica Geneva Robertson-Dworet baziran je na serijalu video-igara.

Originalnu ‘Tomb Raider’ video-igru je 1996. godine objavila kompanija Eidos sa sjedištem u Londonu i postala je jedna od najuspješnijih video-igara svih vremena. Najuspješnija igra iz serijala ‘Rise of the Tomb Raider’ objavljena je 2015. Laru Croft je u filmovima ‘Lara Croft: Tomb Raider’ (2001.) i ‘Lara Croft: The Cradle Of Life’ (2003.) portretirala Angelina Jolie. Ostvarili su zaradu od 432 miliona dolara na svjetskom box officeu.

Redatelj najnovijeg Tomb Raidera ostvarenja je Norvežanin Roar Uthaug, do sada najpoznatijeg po drami ‘The Wave’ iz 2015. godine.Osim Vikanderove, u filmu će se pojaviti i Walton Goggins (Mrska osmorka) kojem je dodijeljena uloga glavnog negativca. Zvijezda filma ‘Into The Badlands’ Daniel Wu, interpretira kapetana broda koji pomaže Lari Croft u pronalasku svog oca.

Novog Tom Raidera će zajednički distribuirati Warner i MGM, a producirat će ga GK Films. U službenu kino-distribuciju kreće 16. ožujka iduće godine. [Filmofil]

TRAILER

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno