Zgusnut raspored na početku radnog tjedna nije omeo prvog čovjeka grada za posvetiti vrijeme sugrađankama povodom Međunarodnog dana žena. Nakon supruge, kćeri i majke kojima je prvima čestitao, kavicu je popio u društvu vinkovačkih umirovljenica darivajući ih prigodno tulipanima, vjesnicima proljeća.

„Naše drage žene, naše majke, sestre, bake, supruge, kolegice zaslužuju našu pažnju i ogromno poštovanje svakoga dana. No, danas je posebna prilika da im povodom Dana žena malim znakom pažnje to i pokažemo, jer često im ne stignemo dovoljno puta reći hvala za sve što čine. Veliko Vam hvala!”, poručio je stupovima ovog grada Ivan Bosančić.

S njima je uvijek raspjevano veselo, neopterećeno i zabavno. Vrijeme im je sada uživati u mirovini.

„Naše dame su oduševljene današnjom posjetom. Nedostajalo im je druženja tijekom posljednje, epidemiološki izazovne godine. Tradicija međunarodnog Dana žena kod nas se ne propušta, još kada nas izjutra iznenadi ovako drag gost, dobrom štimungu nema kraja. Naše članice su to i zaslužile,” istaknuo je ovom prigodom predsjednik Gradske udruge umirovljenika Vinkovci Ivan Colarić.


Najbolji šef, kako smo iščitali na jednom uredskom suveniru kojega je svojevremeno dobio na dar, ružama je obradovao svoje suradnice, ali i nas novinarke, razoružavši nas gestom. No ništa manje nismo ni očekivali od Ivana Bosančića koji vodi računa o svakom detalju, pa tako i o današnjem danu kojeg je puno lakše odraditi u dobrom ozračju.