Proteklog vikenda rukometaši Spačve Vinkovci sudjelovali su na Memorijalnom turniru “Halid Žunić” u Gračanici, a na taj su način završili i odigravanje pripremnih utakmica uoči nastavka sezone u Premijer ligi.

Vinkovčani su na turniru odigrali dvije utakmice, a upisali su pobjedu i poraz. Prvo su svladali drugu momčad Slobode iz Tuzle (35:25), a potom su nakon sedmeraca izgubili od domaće Gračanice sa 32:30.

Bio je ovo dobar turnir za nas, a pogotovo finalna utakmica, protiv Gračanice. Izgubili smo nakon sedmeraca, ali zadovoljan sam učinkom svih igrača.”, kazao je trener Spačve Josip Mečić, koji je na ovom turniru imao problema s igračkim kadrom. Zbog ozljeda su izvan stroja bili Nađ i Radović, kao i Maroš zbog ozljede ruke. Zbog bolesti i temperature s treninga su izostajali Vukušić i Antunović.

Vjerujem da ćemo se do utakmice s Goricom ekipirati i da će bar neki igrači, koji su trenutačno izvan stroja, biti spremni zauzeti svoje mjesto u momčadi. Nakon terapija vratio nam se Radović i on će, vjerujem, biti spreman za Goricu, a za Nađa nisam siguran, jer ima veliki podljev na mjestu ozljede.”, zaključio je Mečić.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Dario Raguž.