Na 19. završnici KUP-a Hrvatske u B programu i 16. Završnici u C programu, a koja je od 22. do 24. studenoga održana u nacionalnom gimnastičkom centru “Aton” u Nedelišću, Gimnastički klub “Hrvatski sokol” Vinkovci predstavljale su četiri gimnastičarke i jedanaest gimnastičara.

Na svom petom državnom prvenstvu, Duje Ramljak, u B programu, u kategoriji kadeta, u konkurenciji 12 gimnastičara iz cijele Hrvatske, bio je sedmi.

U univerzalnoj kategoriji mlađih kadeta A programa Vinkovčani su kao predstavnici regije Istok osvojili 4. mjesto, izgubivši broncu za samo 1,25 bodova. U pojedinačnoj konkurenciji, od 40 gimnastičara iz cijele Hrvatske, najbolji predstavnik Gimnastički klub “Hrvatski sokol” Vinkovci bio je Pavao Očevčić na 18. mjestu. Marin Pinter osvojio je 22., Patrik Kordić 25., Arijan Tomonji 30., Grgur Samardžić 38. i Luka Krmek 39. mjesto.

U C programu, momčad kadeta osvojila je također 4. mjesto. Karlo Radić bio je 13., Luka Rajković 22., Fabijan Matković 30. i Roko Maslać 32. u konkurenciji 35 gimnastičara.

Četiri vinkovačke gimnastičarke nastupile su u konkurenciji kadetkinja C. Najbolje plasirana od ukupno 40 natjecateljica bila je Petra Kolarić na 33. mjestu. Helena Puce bila je 36., Leona Anđelić 37. i Luna Aničić 38.

Na državnom prvenstvu sudila su i dva suca Gimnastičkog kluba “Hrvatski sokol” Vinkovci, Željko Iveljić i Marko Simon. Marko Simon i Tomislav Gudek su ujedno bili i treneri gimnastičara, dok je uz gimnastičarke bila trenerica Vukosava Lozanović.