Foto: Stephany Stefan
Let 3 prošle je godine u dva koncerta u Saxu isporučio čak šest sati vrhunskog rokenrola, a sad se vraćaju na isto mjesto, također s dva datuma: 26. i 27. lipnja. Cijena ulaznice je 95 kuna, na dan će koštati 120 kuna. Mogu se kupiti isključivo u Saxu tijekom radnog vremena. Broj ulaznica je ograničen na 200 po koncertu, atmosfera intimna, a svirka temeljita trosatna – ukratko prava poslastica za najveće fanove benda!
VAŽNO: Već kupljene ulaznice vrijede za petak, 26. lipnja, a u klubu se ako netko želi mogu zamijeniti za subotu.
Let 3, riječke pičke koje na ovaj ili onaj način fasciniraju i sablažnjavaju još od 1987. godine, bilo svojim, u najmanju ruku neobičnim scenskim nastupima, bilo svojom laganom opsjednutošću falusom (“babin”, “živi”, “Marko” ili jednostavno “u čelo”) ili nekim od svojih spomenika kao što je onaj posvećen Angeli Merkel pri obavljanju određenih radnji.
Godinu 2019. obilježili su singlom nastalim u suradnji s Vucom – “Golub Vaso”, a Siniša je suradnju opisao kao “Bas bubanj u trbuh, doboš u čelo, vokali režu oči, to je: heavy rokija!”. Uz prstohvat bizarnosti ovo ukratko sublimira lik i djelo ovih Riječana. Ovu je pak godinu obilježio hit “Sam u vodi” s Terezom Kesovijom.
U Saxu nas i ovaj put očekuje tri sata hitova kao što su “Dijete u vremenu”, “Izgubljeni”, “Kontinentio”, “Mamne baneta”, “Profesor Jakov”… Grijeh je propustiti ovo “opširno izlaganje” kako najavljuju iz benda koji inače čine basist i vokal Damir Martinović Mrle, vokal Zoran Prodanović Prlja, gitaristi Dražen Baljak i Matej Zec te Ivan Bojčić na bubnjevima.