13 C
Vinkovci
Četvrtak, 19. svibnja 2022.

Filip Markota pomeo judašku konkurenciju

Više od autora

- vl promo-
Judo klub Olimp svoje dnevne aktivnosti odrađivao je u Velikoj Gorici gdje su judaši nastupali na tamošnjem turniru „Turopoljska frka”.

Pod vodstvom trenerice Blaženke Markota sudjelovalo je sedam boraca koji su u jakoj konkurenciji osvojili pet odličja. Filip Markota nastavio je dominaciju i pobjednički niz u dobnoj kategoriji do 12 godina te se u Vinkovce vratio s novim zlatom pritom upisavši četiri pobjede i sada ih ukupno ima 15 bez ijednog poraza. Ema Markota je s tri pobjede i jednim porazom oko svojeg vrata objesila srebrnu medalju. Zapažen nastup imao je i Mateo Lovrić koji je u konkurenciji od 32 dječaka zauzeo visoko 9. mjesto. U uzrasnoj kategoriji do 14 godina nastupilo je četvero boraca koji su također imali jako dobre nastupe. Noa Reljanović osvojio je srebrno odličje, Mihailo Zavođa plasirao se na treće mjesto kao i Dora Kordić. Dea Smolčić je u svojem premijernom nastupu osvojila odlično peto mjesto.

Borci iz Judo kluba Olimp nastavljaju s pripremama za nadolazeća natjecanja na kojima će zasigurno ponovno ostvariti zapažene rezultate.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno