7 C
Vinkovci
Nedjelja, 27. studenoga 2022.

Frenkie, Kontra i Indigo izbacili četvrti spot s albuma Putanja

Više od autora

- vl promo-Još jedna snimka s prošlogodišnjeg zajedničkog albuma ‘Putanja’, Frenkija, Kontre i Indiga, dobila je prateći videospot. Video za pjesmu ‘Viša srednja klasa’ djelo je Adnana Huremovića.

‘Novi spot je dosta drugačiji od svega što smo do sada radili. Po prvi put smo se odlučili okušati u glumi. Adnan je imao genijalnu ideju i scenarij, i vjerujem da je ovo jedan od naših najboljih spotova do sada. Jako je duhovit i mislim da smo svi zajedno odradili odličan posao. Ovo je ujedno i jedan od najzahtjevnijih spotova, imali smo mnogo statista, mijenjali par lokacija i snimanje je trajalo par dana. Međutim uz odličnu organizaciju našeg redatelja sve je prošlo u opuštenoj atmosferi. Videospot je pjesmi dao jedno novo lice i vjerujem da će uz njega doći do još šire publike.’ – otkrio je Frenkie o novom spotu.

Kao što je već spomenuto, pjesma ‘Viša srednja klasa’ našla se na prošlogodišnjem studijskom izdanju ‘Putanja’, koje je najavljeno videospotom i singlom ‘Karma’, a naknadno su predstavljeni i spotovi za pjesme ‘Bratmoi’ ft. Shtuka, ‘Bio sam tu’ te ‘Jaranstva’.

Produkciju albuma potpisuje Indigo, dok mu je u miksu i masteringu u pomoć priskočio poznati njemački DJ i producent Christian Prommer. Za naslovnicu albuma bili su zaduženi fotograf Mario Ilić i poznati grafički dizajner Adopekid.

FRENKIE – KONTRA – INDIGO: VIŠA SREDNJA KLASA [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno