1 C
Vinkovci
Petak, 3. veljače 2023.

Fuck Off I Love You uskoro u kinima

Više od autora

- vl promo-

Obavještavamo Vas da će kino distribucija dugometražnog igranog filma ‘Fuck Off I Love You’ u Hrvatskoj i regiji započeti 26. listopada 2017. Godine, posredstvom domaćeg distributera Continental filma.  O datumu svečane premijere obavijestit ćemo Vas pravovremeno.

Riječ je o centralnom dijelu trilogije filmova scenarista i redatelja Anđela Jurkasa. Nakon hvaljenog debitantskog naslova ‘Zbog Tebe’ a prije finalnog djela trilogije, komedije ‘Happy End’, na red je stigao drugi nastavak trilogije – ‘Fuck Off I Love You’.

Nakon što smo ga predstavili s teaserom, koji je bio jedan od najgledanijih teasera u povijesti domaćeg filma, predstavljamo Vam i službeni trailer.

‘Fuck Off I love You’ je kombinacija komedije i drame s elementima erotike, krimića i akcije, punoj feelgood trenutaka. Priča je to o muško-ženskim odnosima, ljubavi i posljedicama ljubavi na putu do nalaženja savršene veze.

Prema podacima nacionalnih i regionalnih filmskih institucija i teoretičara filma riječ je o prvoj debitantskoj trilogiji u povijesti filma u Hrvatskoj i zemljama regije.

Glavne uloge tumače Judita Franković, Doris Pinčić Rogoznica, beogradska glumica Jana Ilić Milić i bugarska glumica Elitsa Mateva, Jelena Perčin, Iskra Jirsak, Csilla Barath, Vera Zima, Marko Cindrić, Stojan Matavulj, Mario Kovač, Dora Lipovčan, Petra Cicvarić i Zoran Pribičević, a u ostalim ulogama su Lucija Šerbedžija, Sanja Vejnović, Ivan Magud, Justina Vojaković Fingler, Nika Ostoić, Latica Cameron, Darija Turina, Vojin Perić, uz prvo glumačko pojavljivanje glazbenih zvijezda Zlatana Stipišića Gibonnija, Nine Badrić, Hladnog Piva, Zorana Predina, Tončija Huljića, pjevača skupine Kawasaki 3p Tomislava Vukelića – Tomfe, manekenke Tine Katanić, stand up komičarke Andree Andrassy, voditeljice Nives Čanović, pjevačice Anđe Marić, Lee L. Radolfi, i mnogih drugih…

FOILY, 2017. / Jana Ilić Milić

Specifičnost filma je u tome što su na soundtracku uvršteni neki od respektabilnih inozemnih glazbenih izvođača poput legendarne rock skupine Faith No More, zatim hvaljenih alternativnih rockera Girls Against Boys, britanskih rockera Penthouse (koji su se, zbog tužbe popularnog magazina, morali preimenovati u 50 Tons Of Black Terror) te američke punkerske noćne more – grupe The Dwarves, koji su predvodnici niza domaćih i regionalnih izvođača koji čine generacijski soundtrack ovog filma – u presjeku od Gibonnija, Jonathan Lee Dekleve, Urbana & En Face, Nole, Florijana, Irene Žilić, Krankšvestera, grupe Nova, Miroslava i Gordane Evačić, Hala & Meri Trošelj, grupe Repetitor i mnogih drugih. Originalnu glazbu potpisuje Dalibor Grubačević. Film je montirao Robert Ferenc zajedno s redateljem, a direktor fotografije je bio Dino Senčar zajedno s Marinom K.

Nakon sjajne reakcije od strane publike i većeg dijela kritike, poslije ovogodišnjih pretpremijernih prikazivanja na Pulskom filmskom festivalu, Splitskom film festivalu i zatvorenoj projekciji za goste u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, vrijeme je za kino distribuciju po Hrvatskoj i zemljama regije.

FOILY, 2017. / Iskra Jirsak

Film ‘Fuck Off I Love You’ motiviran je sadržajem redateljeve knjige ‘Ona’ koja će biti objavljena tijekom 2018. godine a sniman je na nekoliko različitih lokacija u Zagrebu, Rijeci, Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji, Podravini te Bosni i Hercegovini, Beogradu i Sydneyu (Australija).

Film je rezultat suradnje nekoliko zemalja (Hrvatska, Srbija, Bugarska, Slovenija, BiH, Australija) ovisno o internacionalnom sudjelovanju glumaca i činjenici da je sniman i izvan Republike Hrvatske. Snimljen je bez financijske pomoći državnih institucija no ekipa filma vjeruje kako će HAVC i ostale nadležne institucije prepoznati kvalitetu i uloženi trud te se uključiti postprodukcijski u realizaciju i pomoć pri završavanju montaže filma. Koprodukcijski riječ je o suradnji nekoliko tvrtki koje su kroz joint venture model suradnje zatvorile produkcijsku konstrukciju – DOP Produkcija, ZIA Produkcija, Ratio Video Production, HI Studio, Senna Inovation Factory.

TRAILER

TEASER

MAKING OF (HOME MADE: LOVE SCENE)

BLOOPERS & IZBAČENE SCENE

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno