U organizaciji MNK Aurelia Futsal, Orion Futsal Cup 2019. ponovno je stigao u Vinkovce. Futsal groznica trest će nas od 15. do 27. srpnja, a prijave su od danas otvorene.

Vrhunski hakl, mnoštvo lijepih golova, ali i izvrsna zabava očekuje nas i ove godine na popularnom plavom terenu u Lenijama. Prošle godine turnir je ispunio sva očekivanja, a ove godine, poručuju organizatori, letvica je dignuta na još veću razinu.

Ovoga puta u turnir je uvrštena kategorija veterana (35+ god), tako da će svi posjetitelji imati priliku gledate i one malo starije haklere koji će dokazati kako za dobre poteze nisu bitne godine. Nagradni fond za veterane iznosi 8 tisuća kuna. Seniori će se ove godine boriti za još veći nagradni fond koji iznosi od čega će najbolji u džep spremiti ogromnih 23 tisuće kuna. Srebrni osvajaju 10, a brončani 4 tisuće kuna. Ni mlade nade vinkovačkog futsala neće biti zapostavljene pa nas tako očekuju nadmetanja pionira (U15) i kadeta (U17).

Ono što je posebno primamljivo velikom broju ekipa je da je ponovno potrebno doći tek 3 puta kako bi osvojili prvu nagradu. Pravila ostaju ista – futsal pravila, osim u kategoriji veterana koji će igrati 5+1.