14 C
Vinkovci
Subota, 28. svibnja 2022.

Gabriel Marjanović iz STK Cibalia na kadetskom vrhu Hrvatske

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Nakon što je jučer u Grupi 1 na kadetskom TOP 16 prvenstvu Hrvatske ušao u finalni dan natjecanja najboljih osam kadeta u državi, i to kao treći s omjerom pobjeda i poraza 5:2, danas je član Stolnoteniskog kluba Cibalia iz Vinkovaca Gabriel Marjanović u finalnoj grupi briljirao s omjerom 6:1 ispred Vite Milaka iz Visie i Andreja Mrkića iz Pule te time osvojio 1. mjesto na kadetskom prvenstvu u konkurenciji šesnaest najboljih u Hrvatskoj.

FOTO: STK CIBALIA

Ovo mu je veliki poticaj za daljni rad i treninge, kao i trenerici Tonki Markić, koja ga je uspješno vodila na turniru, i treneru Davoru Lončaru koji najviše rade s njim, poručuju iz kluba.

FOTO: STK CIBALIA

Mladi Vinkovčanin, dodaju, već je otprije u užem izboru izbornika reprezentacije kao jedan od najboljih kadeta u državi, igrač čiji se rad i napredak prati, a ovo je samo potvrda dobre procjene i perspektivne stolnoteniske sportske budućnosti.

Ujedno, odlični rezultati mladih nada ukazuju kako se u STK Cibalia dobro radi s mladima na putu povratka Vinkovaca na stolnotenisko mjesto u državi koje im odavno pripada.

FOTO: STK CIBALIA

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno