24 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

Gabriel Marjanović obranio naslov kadetskog prvaka Hrvatske!

Više od autora

- vl promo-


Sve ono najbolje što kadetski stolni tenis u Hrvatskoj može dati na jednom mjestu okupila je Pula koja je bila domaćin završnice Prvenstva Hrvatske.

Turnir nije mogao proći bez Stolnoteniskog kluba Cibalia koji je imao pet predstavnika, dvojicu mušketira i tri djevojke koji su nastupili pod trenerskom palicom Davora Lonačara i Tonke Markić.

Najveća vinkovčaka uzdanica, Gabriel Marjanović, potvrdio je visoka očekivanja i obranio prošlogodišnji naslov koji je također osvojio u Puli, a uspješan je bio u mješovitim parovima gdje je s partnericom Viktorijom Pustaj (STK Mladost Zagreb) osvojio zlato. No, tu nije bio kraj žetvi medalja jer je broncu osvojio u konkurenciji parova u tandemu s Alenom Šebaljom koji igra za Stolnoteniski klub Opatija. Među osam najboljih plasirao se Ante Kolak koji je nastupao u nešto starijoj kategoriji.

Djevojke, Zara Kola i Barbara Vučinić, morale su se zadovoljiti plasmanom među 32 najbolje kadetkinje u pojedinačnoj konkurenciji, dok su ekipno, zajedno s Lucijom Becić, završile na 4. mjestu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno