3 C
Vinkovci
Četvrtak, 7. prosinca 2023.

Glumica Margot Robbie u ulozi producentice ekranizacije Beautiful Things

Više od autora

- vl promo-

f_margot-robbie_producentica_beautiful-things_ST

Prema nedavno objavljenom članku Hollywood Reportera, zvijezda filma Suicide Squad Margot Robbie jedna je od producentica predstojećeg filma Beautiful Things koji nam donosi ekranizaciju najnovije triler novele američke autorice Gin Philips.

Skraćeni sinopsis knjige glasi: Zoološki vrt bio je gotovo prazan dok su Joan i njen četverogodišnji sin Lincoln provodili posljednje minute još jednog savršenog dana. Dok se Lincoln zabavljao u pijesku, Joan je čula pucnje i sa sinom krenula prema izlazu prije nego što se zatvori kapija zoološkog vrta. Ostala je zapanjena kada je na tlu spazila nepomično tijelo i neprepoznatljivu figuru sa pištoljem u ruci. Zgrabila je sina i potrčala. Preostali dijelovi knjige, sa radnjom smještenom unutar vremenskog razdoblja od tri sata, prate njihov bijeg kroz mjesečinom obasjan zoološki vrt, tijekom kojeg tišina i moć opažanja imaju presudni značaj za njihovo preživljavanje.U središtu cjelokupne priče je veza između majke i njenog djeteta. Donosi pogled na to šta znači biti roditelj i šta znači biti ljudsko biće, te pogled na međuljudske odnose, bez obzira da li se radi o potpunim strancima ili članovima porodice. Gin Philips, autorica iz Alabame, od ranije je poznata po djelima ‘The Well and the Mine’, ‘Come in and Cover Me’ i dječjoj knjizi ‘The Hidden Summer’ koja je objavljena 2013. godine.

Robbie, koju smo ove godine imali priliku gledati u ostvarenjima Legenda o Tarzanu i Whiskey Tango Foxtrot, film producira zajedno sa Denise Di Novi i Alison Greenspan. Di Novi je radila na produkciji kriminalističke komedija drame Focus u kojoj se Robbie pojavljivala zajedno sa Willom Smithom.  Za sada još uvijek nije poznato da li će se pojaviti i u filmu ‘Beautiful Things’. [Filmofil.ba]

NAJAVA: FOCUS [2014]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno