Foto: Croatia Records promo
Kada govorimo o hrvatskoj rock sceni od 80-ih na ovamo onda je nemoguće zaobići  Psihomodo pop te kultnog i ekscentričnog frontmena Davora Gopca.
Od činjenice da je ovo bend koji je na najbolji mogući način obilježio hrvatsku punk rock scenu, preko uspjeha na MTV-u kao prvi hrvatski bend čiji je spot emitiran na ovom legendarnom glazbenom kanalu, do toga da su i nakon 37 godina pri vrhu hrvatske glazbene scene i ne misle s njega pasti. Nakon što su bili dio najbolje rock edicije “The Ultimate Collection”, popularni Psihići sada su završili i na ediciji “Greatest Hits Collection”.
Okruglih 20 hitova nalazi se na novom izdanju, od “Ja volim sebe”, “Pinokio”, “Frida”, “Mila” i  “Ramona”, preko “Sexy magazin”, “Starfucker”, “Nema nje (Zauvijek)” i “Nebo”, do “Kad sam imao 16”, “Osjećam se haj mozak baj baj”, “Natrag u garažu” i “Bože čuvaj Psihomodo pop”.
I doista, netko ih čuva sve ove godine na najbolji mogući način, a to je vjerna publika koja ih neumorno prati od početka do danas. Albumi poput “Godina zmaja”, “Sexy magazin”, “Tko je ubio Mickey Mousea”,  “Srebrne svinje”, “Sextasy” i “Debakl” bit će duboko urezani u povijest hrvatskog rocka, baš kao i Psihomodo pop i njihov Davor Gobac.
Izdanje “Greatest Hits Collection” možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 69 kuna.