1 C
Vinkovci
Srijeda, 7. prosinca 2022.

Izašla je finalna kino najava iščekivanog filma Čudesne zvijeri i gdje ih naći

Više od autora

- vl promo-f_cudesne-zvijeri-i-kako-ih-naci_ST

Slavna autorica Harry Potter serijala, J.K. Rowling, pripremila je novu poslasticu za sve ljubitelje svijeta čarobnjaka!
Čudesna  stvorenja čine šarolik i važan dio čarobnjačkog svijeta u seriji romana o Harryju Potteru. Kroz prvih šest knjiga, Harry i njegovi prijatelji u svojim su avanturama, ali i tijekom predmeta skrbi za magična stvorenja susreli mnoga od tih bića.

f_cudesne-zvijeri-i-kako-ih-naci_posterRowling je također napisala djelo ‘Čudesne zvijeri i gdje ih naći’, koje je pripisala imaginarnom magizoologu Newtu Scamanderu, vodič kroz magične zvijeri koje su spomenute tijekom serije. Mnoga od tih legendarnih stvorenja izvučena su iz kultura raznih naroda, uključujući grčku i egipatsku mitologiju te britanski i skandinavski folklor.

U glavnoj ulozi gledat ćemo Eddieja Redmaynea (Teorija svega, 2014) koji će glumiti čarobnjaka Newta Scadmandera. Radnja se događa 70 godina prije nego što je saga o Harry Potteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Harry čitao prije odlaska u Hogwarts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka. Skoro u svakoj čarobnjačkom domu u zemlji stiješnjenu između debelih tomova magijskih priručnika naći ćete i primjerak Čudesnih zvijeri i gdje ih naći. No, eto od sada, makar samo za kratko, i Bezjaci imaju priliku otkriti gdje žive Quintapodi (Petonošci), što jedu Puffleskeini (Jastučarke) i zašto nije dobro ostavljati mlijeko za Knarlove.

Čudesne zvijeri i gdje ih naći (Fantastic Beasts And Wher To Find Them, 2016), u distribuciji Blitza, možete pogledati od 17.studenog u svim kinima.

FINALNA KINO NAJAVA: ČUDESNE ZVIJERI I GDJE IH NAĆI

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno