21 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

Jamie Chung kao Blink u predstojećoj X-Men TV seriji

Više od autora

- vl promo-


X-Men TV serija (Jamie Chung kao Blink) [St]

Marvel je nedavno najavio Jamie Chung (Mamurluk 3, Sin City 2) kao novo ime predstojeće serije X-Men. Njoj je dodijeljena uloga sarkastične superheroine Clarice Fong, poznatije kao Blink.

Blink je mutant sa sposobnošću teleportacije, koji se lako prilagođava novim mjestima i ljudima. U X-Men: Dani buduće prošlosti (2014.), ovaj strip karakter portretirala je nagrađivana kineska TV glumica, producentica, pop pjevačica i modna ikona Fan Bingbing.

Chungova se tako priključila Blairu Redfordu kojem je dodijeljena uloga Sama, snažnog lidera indijanske podzemne mreže. Jamie Chung također trenutno možemo gledati i u najnovijoj sezoni serije Gotham gdje portretira lik Valerie Vale.

Još uvijek neimenovana X-Men TV serija fokusira se na roditelje koji su otkrili da njihova djeca posjeduju mutantske supermoći. Prisiljeni na bijeg od neprijateljski nastrojene vlade, obitelji se pridružuje podzemnoj mreži mutanata i bore za opstanak.

Bryan Singer, koji je režirao četiri X-Men filma, među kojima su prvi i drugi film, te dva najnovija, spomenuti Dani buduće prošlosti i ‘Apokalipsa’, režirat će probnu epizodu serije. Scenarist je Matt Nix, a seriju će producirati televizije 20th Century Fox i Marvel. [Filmofil]

TRAILER: X-MEN: APOKALIPSA [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno