18 C
Vinkovci
Subota, 3. lipnja 2023.

Javnozdravstvena akcija u Vinkovcima u povodu Dana narcisa

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Zavod za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije i Liga protiv raka Vinkovci u povodu Dana narcisa – dana posvećenog oboljelima od raka dojke, sutra, 25. ožujka, organizira javnozdravstvenu akciju od 10 do 12 sati u središnjem gradskom parku u Vinkovcima.

U akciji će sudjelovati: liječnici iz Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije, volonteri Lige protiv raka Vinkovci, članice Kluba žena liječenih na dojci „Una“, nastavnici i učenici Zdravstvene i veterinarske škole dr. Andrije Štampara i Patronažna služba Doma zdravlja Vinkovci


Uz logističku podršku Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci, dijelit će promotivne materijale Nacionalnog programa ranog otkrivanja raka dojke i prolaznicima darovati narcise – simbol ove javnozdravstvene akcije kojom se nastoji podići svijest žena o potrebi odlaska na redovite preglede dojki s ciljem učinkovitije prevencije raka dojke.

“Pozivamo sve građanke i građane da se uključe u ovu javnozdravstvenu akciju i tako daju svoj doprinos u borbi protiv ove opake bolesti”, poručuju organizatori.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno