18 C
Vinkovci
Utorak, 6. lipnja 2023.

Jonathan znaju od čega je nebo!

Više od autora

- vl promo-

m_jonathan_heaven_novi-singl_ST_SI

Grupa JONATHAN objavit će danas 10. svibnja novi singl ‘Heaven’ kojim najavljuje skori izlazak njihovog drugog izdanja, mini albuma ‘To Love…’.

Pjesma ‘Heaven’ snimana je tijekom ožujka u studiju Jork u Kopru, a dodatna nasnimavanja obavljena su u travnju u riječkom G.I.S.-u gdje je snimka i masterirana. Kompletnu produkciju potpisuje Matej Zec koji je dosad radio na oba Jonathanova izdanja – debi albumu ‘Bliss’ i maxi singlu ‘Getting Closer Is Keeping Us Apart’. Uz bend u pjesmi su svirali Ivan Kovačić Kova (saks), Darko Terlević (klavir), Tea Grubišić Mihalić (violina), Eduard Kraljić (violina) dok je prateće vokale otpjevala Ana Jakšić.

Uz nove materijale bend je pripremio novi set fotografija čija autorica Doris Fatur s kojom je grupa radila dosadašnje fotografije. Styling, uz Doris, potpisuju Ana Fucijaš i Marija Koštić, frizure su napravljene u salonu She Cuts Your Hair, a na snimanju u zagrebačkom klubu Super Super korištena su odjela Ivice Klarića.


Singl ‘Heaven’ prva je službeno objavljena pjesma s izdanja ‘To Love…’, mini albuma od 7 pjesama čiji je se izlazak dogoditi u lipnju. Bit će to prvi dio albuma čiji će drugi dio, nazvan ‘Or To Hold’ biti predstavljen u sljedećoj fazi čime će se potpuno zaokružiti drugo Jonathanovo izdanje.

Prvo koncertno predstavljanje mini albuma ‘To Love…’ Jonathan će imati na Reflektor festivalu u Zagrebu 4. lipnja.

Jonathan su LAA bend.

AUDIO Heaven

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno