8 C
Vinkovci
Srijeda, 29. ožujka 2023.

Juniorke gimnastičkog društva Sokol brončane na prvom Kupu Hrvatske

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Danas je održano prvo ovogodišnje natjecanje u ženskoj sportskoj gimnastici, D program. Gimnastičko društvo „Sokol” Slavonski Brod bio je domaćin 1. kola Kupa Hrvatske u ženskoj sportskoj gimnastici u navedenom programu. Nastupilo je ukupno 33 gimnastičarke iz četiri kluba – Valpovo, Vukovar, Slavonski Brod i Vinkovci i to u kategorijama kadetkinja, juniorki i seniorki.

Gimnastički klub “Hrvatski sokol” nastupio je u dvjema kategorijama. Kod juniorki Ena Ivanšić, Miljana Dobrić, Anđela Dobrić, Paula Kovačević i Vanessa Matanović osvojile su treće mjesto, izgubivši srebro za samo 0,40 bodova. U pojedinačnoj konkurenciji odlične su bile Anđela Dobrić na četvrtom i Vanessa Matanović na petom mjestu u konkurenciji 17 juniorki. Seniorka Lea Ivanšić, na svom prvom natjecanju bila je deveta u konkurenciji 11 gimnastičarki.


Gimnastičarke su vodile trenerice Vukosava Lozanović i Dunja Perica.

“Pandemija koronavirusa ostavila je, nažalost, traga i na našem sportu. Djevojke nisu imale dovoljno vremena, a niti mjesto gdje bi se pripremale i trenirale pa su rezultati i više nego zadovoljavajući u ovakvoj situaciji. Nadamo se normalnijim vremenima”, rekli su iz GD-a “Sokol”.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno