21 C
Vinkovci
Petak, 30. rujna 2022.

Justin’s Johnson objavili novi album koji se zove All In

Više od autora

- vl promo-Justin's Johnson (objavili album All In) [St]

Ovih su dana u splitskom klubu Kocka, kao i tri godine ranije, Justinsi predstavili svoj novi studijski album pod imenom ‘All In’, u izdanju Aquarius Recordsa.

Novim stvarima pristupili su vrlo ozbiljno, uložili jako puno vremena i napora kako bi predstavili drugačiji i svakako autentičan zvuk koji povezuje različite glazbene pravce pod ‘kapom’ swing-punka koji najbolje opisuje novi zvuk Splićana.

Posljednjih godinu dana bend je počeo predstavljati nove stvari te zabilježio par bitnih i odlično odsviranih nastupa (Exit Festival, Tvornica – rođendan 101-inice, Mixer House…). Koncertom u Splitu starta i njihova nova turneja koja u ovom trenutku broji 35 koncerata.

Album su još lani počeli najavljivati kroz četiri pričom povezanih singl-spotova. ‘All In’, ‘Tvrd’, kao i intermezzo singl ‘Vođa’ u kolaboraciji sa Sašom Antićem iz TBF-a iOlliem B. odlično su prihvaćeni od strane publike.

Novi album se dosta iščekivao, baš iz razloga što je koncepcijski unikatan primjerak brass zvuka s ovih prostora. Na albumu su radili: Miro Alač, Frane Mihalj, Marin Cecić, Ivan Boban, Bernard Andrijašević, Cyro Gastone i Tomislav Primorac.

‘All In’ snimljen je u mostarskom studiju Pavarotti uz producentsku pomoć SeadaZaklana i Saše Karabatka, miksan u zagrebačkom studiju Ivana Božanića, te masteriran u SAD-u.

JUSTIN’S JOHNSON: ALL IN [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno