5 C
Vinkovci
Srijeda, 30. studenoga 2022.

Knjiga dostupna svima – dok se izoliram, nove svjetove otkrivam!

Više od autora

- vl promo-


Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Posljednjih nekoliko mjeseci brojne ustanove uvode alternativne načine funkcioniranja kako bi olakšali rad u trenutnoj situaciji, a građanima omogućili jednaku kvalitetu pomoći i usluge. I dok je većina aktivnosti premještena na Internet, neki od njih nude i dodatne usluge kako se naši građani ne bi dovodili u opasnost. Time se vodi i Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci koja od sada ima uslugu dostave knjižnične građe.

Vrijeme u samoizolaciji može biti poprilično dugo i iscrpljujuće, a kako bi našim građanima i ljubiteljima knjige i čitanja prošlo što bezbolnije, Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci pobrinula se uljepšati tih 14 dana. Od danas korisnici koji su u samoizolaciji svoju omiljenu knjigu mogu dobiti na svoj kućni prag.

Sve što trebate napraviti je na online katalogu pregledati dostupnost željenih naslova i svoju listu želja poslati putem poruke na FB stranici Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci ili ih kontaktirati na broj telefona 032 333 061. Mogućnost dostave odnosi se na cijelu knjižničnu građu – publicistika, beletristika, dječje knjige, multimedija – DVD,CD.

Kako biste koristili ovu uslugu, potrebna vam je članska iskaznica GKVK-a, pristup online katalogu Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci putem weba ili aplikacije i telefonski kontakt.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno