20 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

Kong: Otok lubanja (Kong: Skull Island, 2017.)

Više od autora

- vl promo-


Kong Otok lubanaj (Kong Skull Sland, 2017) [poster]Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures predstavljaju film ‘Kong: Otok lubanja’ (Kong: Skull Island, 2017.), redatelja Jordana Vogta-Robertsa (Kraljevi ljeta, 2014.).

Raznoliku ekipu istraživača okupila je avantura na nepoznatom, neistraženom otoku u Tihom oceanu – lijep, ali i opasan – ne znaju da su ušli u prostor mitskog Konga.

U glavnim ulogama su Tom Hiddleston (Osvetnici), Samuel L. Jackson (Mrska osmorka), dobitnica nagrade Oscar Brie Larson (Soba), John Goodman (Argo) i John C. Reilly.

Film je nastao prema scenariju Maxa Borensteina, Johna Gatinsa, Dana Gilroya i Dereka Connollya. Producenti su Thomas Tull i Jon Jashni zajedno s Mary Parent.  Izvršni producenti su Eric McLeod i Alex Garcia.
Film je sniman na tri kontinenta preko šest mjeseci, počevši od mjesta Oahu na Hawaiima – gdje je snimanje započelo u listopadu 2015. godine – zatim na australskom Gold Coastu, i na kraju u Vijetnamu, na više lokacija, od kojih neke nikada nisu bile viđene na filmu.

‘Kong: Otok lubanja’, u distribuciji Blitza, u domaća kina stiže u ožujku 2017. godine.

Distribucija: Blitz film i video, 2017.

TRAILER / KONG: OTOK LUBANJA [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno