Premda životni tijek i razvoj događaja nije upućivao na ovakvu sadašnjost Vinkovčanka Gabrijela Varga pravi je primjer da od svojih ideja i onoga što nas čini onakvima kakvi jesmo ne treba nikad odustati.

Gabrijela je magistra ekonomije, međutim krenula je drugim putem, putem kojim je njeno srce krenulo.

„Sasvim slučajno shvatila sam što zapravo želim raditi, a ljubav prema dekoriranju rodila se kada sam odlučila dekorirati prostor prilikom proslave sinovog krštenja”, početne su riječi mlade Gabrijele koju dekoriranje prostora ispunjava na jedan poseban način, a svaki prostor i klijent zahtijeva novu vrstu razmišljanja. Živimo u vremenu kada su se proslave djevojačke, rođendana, vjenčanja, pričesti i ostalih svečanosti podigle za razinu više, puno je vremena potrebno za organizaciju, a sitni detalji dodatno daju „notu efektnosti” slavljeničkog interijera.

Ime Gabrijelinog obrta je GVevents te u ponudi ima balon girlande, cvjetne girlande, natpise po želji, personalizirane poklone i mnogo toga što možete vidjeti na Facebook i Instagram stranici GVevents.


„Počela sam od nule, a sada s ponosom mogu reći da ispunim sve izazove koji me dočekaju. Lica zadovoljnih klijenata i osmijeh djece koja me dočekaju moja su najveća motivacija. Volim napomenuti da sam uvijek spremna za nove izazove pa je svaka ideja budućeg klijenta dobrodošla”, ističe mlada Vinkovčanka. Svoje ideje i dekoracije provodi u djelo većinom na području Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije, no postoji mogućnost dogovora i ako netko nije s tog područja.

Najveća pozornost prilikom uređenja i dekoriranja je na kvaliteti balona jer svojim klijentima želi ponuditi samo najbolje, a i važno je dekoraciju uklopiti u interijer prostora kako bi sve ljepše izgledalo. Planovi u budućnosti okrenuti su u smjeru proširenja posla kako bi se realizirali novi izazovi. „Planiram zaposliti radnicu te ponuditi još više toga svojim klijentima”, zaključuje Gabrijela Varga.

Ako nemate ideju za proslavu neke svečanosti, rođendana ili nečeg trećeg, a trebate posebnu dekoraciju, znamo tko vam može pomoći. Kontakt broj je 091/555-5410, email:gvevents@gmail.com ili Facebook i Instagram stranice GVevents.