16 C
Vinkovci
Petak, 2. lipnja 2023.

M.O.R.T. predstavlja singl “Imam sve” i najavljuje novi album

Više od autora

- vl promo-

Sinjska punk blues rock četvorka M.O.R.T. predstavlja singl “Imam sve” kojim, uz prateći videospot, najavljuju novi album.

M.O.R.T. će na proljeće objaviti novo izdanje pod nazivom “Samo hrabro i bezveze!”. Prvi je to njihov album nakon tri godine, na kojem je bend radio u vrijeme lockdowna, a najavni singl “Imam sve” žestok je i furiozan uvod u novu kreativnu fazu.

“Ovaj album zaista ima sve. Novi singl poslušajte sada, a na album pričekajte do otapanja snjegova, služit će vam kao alat za preživljavanje sljedeće 3 godine. Samo hrabro i bezveze ljudi, imate sve”, poručuju Mortovci.

M.O.R.T. 2022 | foto: M.O.R.T./L.A.A. promo

Prateći spot su snimili Nevio Smajić i Mario Borščak iz Nevideno.com zajedno s bendom i njihovim prijateljima u prostorijama Katrana u Zagrebu.


Beskompromisna četvorka iza sebe ima četiri albuma, od kojih je zadnji “Standing Runningman”, inače prvi album benda na engleskom, kao i sjajan prethodnik “Tužna kocka”, dok M.O.R.T. broji preko 400 koncerata, nastupe po Britaniji i Irskoj, te nizu festivala u Hrvatskoj i regiji.

Prva prilika za čuti novi singl “Imam sve”, u kombinaciji s teškom artiljerijom pjesama s prošlih albuma, bit će u zagrebačkom Vintage Industrial Baru gdje će bend nastupiti 24. studenog, te u splitskoj Kocki 24. prosinca.

Pjesma “Imam sve” dostupna je na svim streaming servisima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno