6 C
Vinkovci
Nedjelja, 27. studenoga 2022.

Mate Bajić: Nisam dvoumio ni sekunde, iz BSK-a su pokazali da vjeruju u mene

Više od autora

- vl promo-


Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Nakon što su početkom tjedna iz HNK Cibalije objavili kako su sporazumno raskinuli ugovor s napadačem Matom Bajićem, saznali smo iz „prve ruke” o novoj destinaciji bivšeg člana Nebeskoplave svlačionice. Ipak se nije dogodilo ono što je prije nekoliko tjedana, točnije 5, 25-godišnji Bajić nagovijestio, a to je kako se povlači iz profesionalnog nogometa jer si, kako je onda naveo, želi srediti život i igrati nogomet iz čiste ljubavi u nekoj nižoj ligi, a financijsku sigurnost i temelje imati u nekoj od državnih službi.

Mate Bajić nastavlja s profesionalnim nogometom i to nedaleko od Vinkovaca, a njegova nova destinacija postala je Bijelo Brdo, kao i nemalom broju vinkovačkih nogometaša koju su svoju sreću pronašli u ovom drugoligašu. „Što se tiče mog prelaska u BSK, nisam se dugo dvoumio, bilo je dosta ponuda, ali je BSK izrazio najveću želju za moje usluge. Jedan od razloga dolaska u ovaj klub je to što ljudi iz BSK-a istinski vjeruju u mene i sve su napravili kako bi me doveli u svoje redove”, naglašava Bajić koji je prije Cibalije nosio dresove trećeligaša Bedema i Primorca (Biograd), a jedno vrijeme nastupao je i za drugu momčad Rijeke.

Bajić će tako pokušati „oživiti” svoju karijeru u vrlo dobrom BSK-u, a donosi nam i dojmove s prvog treninga i susreta s novom momčadi. „Zasad imam samo riječi hvale za ovaj klub, naprimjer, na prvom treningu nije bilo moje veličine za opremu pa su odmah naručili svu potrebnu opremu isključivo za mene. O ekipi iz Bijelog Brda također sve najbolje, dosta igrača znam od prije, a za ove dečke koje sam upoznao vjerujem kako imaju puno kvalitete što pokazuje i trenutna pozicija BSK-a na ljestvici”, dodaje za kraj Bajić, dok će Cibalia u svom, sad već bivšem, napadaču imati najvećeg navijača gdje god igrao i koji god posao radio, kako je nedavno rekao. Želimo mu puno sportske sreće u sljedećim nogometnim izazovima na novoj adresi.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno