18 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Mladi stolnotenisači osvojili 12 medalja na Brod Open-u 2021.

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Stolnoteniski klubovi Cibalia i Nuštar sudjelovali su na 16. Turniru otvorenog prvenstva za mlađe kategorije, od početnika pa sve do uzrasta od 19. godina, u Slavonskom brodu u organizaciji Stolnoteniskog kluba „Graničar”. Natjecanje je okupilo oko 90 natjecatelja iz deset klubova, STK Cibaliju predstavljalo je 15 igrača dok je iz Nuštra sudjelovalo njih deset, a sve zajedno kući su odnijeli 12 medalja.

Vinkovčani su osvojili tri zlatne medalje koje su ponosno kući odnijeli mlađi kadet Ante Kolak, kadetkinja Zara Kolak i junior Luka Krajinović. Drugoplasirani su završili mlađa kadetkinja Barbara Vučinić i suigračica Marina Galinović u kategoriji juniorki dok su na trećem mjestu završili Nikola Vučinić koji se natjecao u najmlađoj kategoriji, najmlađi kadet Kristijan Andabak te kadet David Andabak. Uspjehe su nanizali pod trenerskom palicom Željka Županića i Davora Lončara, a za organizaciju se pobrinuo sportski direktor kluba, Konstantin Vučinić.

„Čestitke svim igračicama i igračima na zalaganju, a posebno osvajačima medalja. Veliko priznanje na pobjedama osvajačima turnira – Zari i Anti Kolaku te Luki Krajinoviću. Najuspješniji smo klub turnira i klub koji se malo po malo promiče u najbolji klub u Slavoniji i Baranji u mlađim kategorijama te vraća Vinkovce na mjesto gdje su uvijek i pripadali na stolnoteniskoj mapi Hrvatske! Bravo!”, čestitali su iz stolnoteniskog kluba Cibalia.

Nuštarski stolnoteniski klub okitio se s četiri medalje – tri srebra i jednom broncom pod vodstvom Viktora Majstorovića i Tomislava Rudničkog. U kategoriji „klinceza” Mia Pfaf završila je na drugom mjestu, David Kubiček ostvario je isti plasman u kategoriji mlađih kadeta, a Tonka Rudnički osvojila je srebrnu medalju u konkurenciji s ostalim kadetkinjama. Četvrta „nuštarska” medalja pripala je Franku Mesiću koji je u kategoriji kadeta osvojio brončano odličje. Ema Majstorović, Barbara Džanak, Marko Damjanović i Dominik Majstorović ostali na korak do medalje ispavši u četvrtfinalu, a Mislav Pfaf i Edison Biraj natjecanje su završili u grupi. „Odličan nastup naših mladih snaga u konkurenciji preko stotinu igrača iz cijele Slavonije. Čestitke svima na još jednoj (u nizu) zapaženoj promociji kluba i Nuštra!”, čestitkama su se pridružili i iz STK Nuštar.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno